Om oss

Om Easycount Sweden AB

Easycount Sweden AB är en sammanslagning av dåvarande Easycount AB och Cityrevisorerna i Norrköping AB. Sammanslagningen gjordes under början av år 2017, och sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt både i omsättning och medarbetare.

Grundare av bolaget är Torgny Nilsson, auktoriserad revisor, och Jonathan Karlqvist.

Om oss som revisor
Som ny eller potentiell kund får du prova på oss helt kostnadsfritt under en timme.

Vår vision: vi ska ligga i teknisk framkant inom samtliga affärsområden.

Jonathan Karlqvist startade under 2012 egen redovisningsbyrå efter ekonomistudier. Affärsiden var att leverera mer än en balans och resultatrapport och att med proaktiv företagsrådgivning skapa ett påtagligt alternativ till de traditionella byråerna som knappt ändrat arbetssätt sedan stenåldern. Idén visade sig bära frukt och genom Jonathans genuina kunskaper inom försäljning och affärsmannaskap ökade affärerna snabbt i omfattning och snart var den första medarbetaren anställd.

När en av kunderna var i behov av auktoriserad revisor korsades Jonathans och Torgnys vägar och efter en tid flyttade Jonathan in med sin verksamhet och personal i Cityrevisorernas dåvarande lokaler. Sedan 2017 är verksamheterna sammanslagna i det gemensamma bolaget Easycount Sweden AB.

Affärsiden är alltjämt att utmana det traditionella och ligga i teknisk framkant inom samtliga affärsområden och leverera en lösning och rådgivning som ger mervärde samt leva upp till vår vision att vi skall vara skillnaden som syns på sista raden för våra kunder.

 

Easycount Sweden AB består idag av åtta handplockade konsulter som varje dag strävar efter att göra verklig skillnad för våra kunder. Vi är medlemmar i branschorganisationen FAR samt är av Revisorsinspektionen ett registrerat revisionsbolag.

Vi ska ligga i teknisk framkant inom samtliga affärsområden
Maria Jansson - Revisorsassistent

Jag ger dig en timmes gratis konsultation // Maria

Låt mig bli din nya revisor - kontakta mig för kostnadsfri konsultation
(värde 1500 kr)

Boka redan nu