Om oss

Vår affärsidé går ut på att vara ett heltäckande alternativ för dig som
söker hjälp med din ekonomi. Vi stöttar dig med ditt företagande genom
proaktiv rådgivning, och vi erbjuder mer än bara en balansrapport.

Här kan du läsa mer om vår historia och vår vision.
VILKA VI ÄR
Relevanta och proaktiva

Få rätt hjälp - innan du behöver den

Vi arbetar med marknadsledande programvaror inom redovisning och revision från Fortnox, Hogia, Bokio och Björn Lundén, och vårt digitala arbetssätt innebär att vi kan hjälpa dig oavsett vad du befinner dig. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping, med ett filialkontor i Stockholm. Vi arbetar tillsammans med klienter över hela Sverige. 

Vi erbjuder en helhetslösning för dig och din verksamhet, och hjälper dig skapa lönsamhet när du kan fokusera på det du gör bäst. Våra medarbetare på Easycount är specialister på bokföring och redovisning, optimering av flöden inom ekonomifunktionen, revision, skatt, lön och bokslut.

Vi erbjuder även effektiv, proaktiv och värdeskapande rådgivning. Att ha Easycount som partner ska ge dig bättre möjlighet till bättre resultat. Kort sagt - vårt mål med varje klient är att skillnaden ska synas på sista raden.

Vi gör skillnad genom engagerad rådgivning, ett proaktivt arbetssätt, och genom att skapa värde för dig som klient genom en effektivare ekonomifunktion och med ambition om ständig förbättring.

Om Easycount Sweden AB

Easycount Sweden AB är en sammanslagning av dåvarande Easycount AB och Cityrevisorerna i Norrköping AB. Sammanslagningen gjordes under början av år 2017, och sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt både i omsättning och medarbetare.

Grundare av bolaget är Torgny Nilsson, auktoriserad revisor, och Jonathan Karlqvist.

Som ny eller potentiell kund får du prova på oss helt kostnadsfritt under en timme.

Vår vision: vi ska ligga i teknisk framkant.

Jonathan Karlqvist startade under 2012 egen redovisningsbyrå efter ekonomistudier. Affärsiden var att leverera mer än en balans och resultatrapport och att med proaktiv företagsrådgivning skapa ett påtagligt alternativ till de traditionella byråerna som knappt ändrat arbetssätt sedan stenåldern. Idén visade sig bära frukt - affärerna ökade snabbt i omfattning och snart var den första medarbetaren anställd.

När en av kunderna var i behov av auktoriserad revisor korsades Jonathans och Torgnys vägar och efter en tid flyttade Jonathan in med sin verksamhet och personal i Cityrevisorernas dåvarande lokaler. Sedan 2017 är verksamheterna sammanslagna i det gemensamma bolaget Easycount Sweden AB.

Affärsidén är alltjämt att utmana det traditionella och ligga i teknisk framkant, leverera en lösning och rådgivning som ger mervärde, samt leva upp till vår vision att vi skall vara skillnaden som syns på sista raden för våra kunder.

 

Easycount Sweden AB består idag av åtta handplockade konsulter som varje dag strävar efter att göra verklig skillnad för våra kunder. Vi är medlemmar i branschorganisationen FAR och är av Revisorsinspektionen ett registrerat revisionsbolag.

Vi ska ligga i teknisk framkant inom samtliga affärsområden
Maria Jansson - Revisorsassistent

Jag hjälper till komma framåt med ditt företagande.

Låt mig bli din nya revisor - kontakta mig för kostnadsfri konsultation
(värde 1500 kr)

//Maria

Boka redan nu