Redovisning & bokföring

Easycount är din digitala och proaktiva bokföring och redovisningsbyrå i Norrköping och Stockholm, vi erbjuder tjänster både för dig som vill exempelvis vill bokföra en del själv eller där vi tar hand om helheten. Vi arbetar med marknadsledande programvaror från bland annat Fortnox, Bokio och Speedledger

Helhet eller delhetslösning?
Du väljer!

Med Easycount som redovisningsbyrå i Norrköping eller Stockholm ger vi dig möjlighet att vara din kompletta ekonomiavdelning, där vi sköter hela flödet från grundläggande bokföring, registrering av leverantörsfakturor, betalningar, löner, upprättande av arbetsgivar- och momsdeklarationer till bokslut och årsredovisning. Det enda du behöver göra är att godkänna fakturor. Genom vår uppskattade helhetslösning får du möjlighet att lägga fullt fokus på att utveckla ditt företag, och göra det du gör bäst. Oavsett om du väljer en hel- eller delhetslösning, ger vi dig möjlighet att prenumerera på våra tjänster till en fast och förutsägbar månadskostnad.

Vårt digitala arbetssätt bygger på en modern approach till redovisning, med marknadsledande programvaror och ett fokus på att göra det så smidigt som möjligt för dig som företagare. 

"Vår vision är att vårt arbete ska synas på kundens sista rad"

Hälsokontroll - för dig som vill det mesta själv

För dig som vill sköta helheten själv men få regelbundna avstämningar, support eller rådgivning erbjuder vi tjänsten Hälsokontroll. Du kan välja om du vill ha månatliga eller kvartalsavstämningar.

Genom att göra regelbunden hälsokontroll hjälper vid dig att säkerställa god kvalité och minimera risken för tråkiga kallduschar som restskatt, felkonteringar eller momsavvikelser. Vår tjänst Hälsokontroll ger dig mindre stress och oro men ger dig samtidigt möjlighet att göra din bokföring helt på egen hand.

Redovisning

Delar av eller din kompletta ekonomiavdelning. Du bestämmer!

Vill du göra vissa moment själv som t.ex. sköta din fakturering och registrera leverantörsfakturor och betalningar, men ändå kunna känna närheten av ett proffs, din egna ekonomichef eller ekonomiavdelning som ger dig support och rådgivning när du behöver det? Du når oss enkelt via chatt, mail eller telefon.

Avsluta året med oss

Som företagare är du skyldig att avsluta räkenskapsåret med ett bokslut. Bokslutet är också en möjlighet för dig att utvärdera det gångna året och en chans för dig och ditt företag att utvecklas. Vi hjälper dig att få ut det mesta av bokslutet och ger dig en skjuts i rätt riktning inför nästa år. Det finns många saker som kan göras för att underlätta bokslutet och för att undvika överraskningar i slutet av året. Hör av dig så hittar vi en lösning som passar dig!

Läs mer
Anna Bratt - Redovisningskonsult

Låt mig hjälpa dig med bokföringen!

Låt mig bli din nya redovisningskonsult - kontakta mig för en kostnadsfri konsultation
(värde 1500 kr)

// Anna

Boka redan nu