Redovisning

Helhetslösning eller göra det mesta själv? Det är upp till dig

Easycount Sweden AB kan vara din kompletta ekonomiavdelning där vi sköter hela flödet med registrering av leverantörsfakturor, betalningar, gör löner, upprättande av arbetsgivar och momsdeklarationer, bokslut och årsredovisning. Det enda du behöver göra är att attestera dina fakturor i mobil, surfplatta eller dator. Du får genom vår lösning möjlighet att lägga fullt fokus på att utveckla ditt företag. Oavsett vilken lösning du väljer, ger vi dig möjligheten att prenumerera på våra tjänster till en fast och förutsägbar månadskostnad

Vårt arbetssätt innebär att du som vill outsourca din ekonomifunktion kan vara trygg i att vi kan leverera oavsett sjukdom eller semester. Easycount Sweden AB säkerställer att vi alltid är minst två  konsulter som är insatta i din verksamhet, där en konsult alltid har den huvudsakliga kontakten med dig som kund. Även om vårt arbetssätt bygger på digitaliserad redovisning, finns vi alltid nära till hands, via telefon, chat/video eller personligt besök.

Redovisning
"Vår vision är att vårt arbete skall synas  på kundens sista rad"

Hälsokontroll

För dig som vill sköta helheten själv men få regelbundna avstämningar, support eller rådgivning erbjuder vi tjänsten hälsokontroll. Du kan välja om du vill ha månads eller kvartalsavstämningar. Genom att göra regelbunden hälsokontroll hjälper vid dig att säkerställa god kvalité och minimera risken för tråkiga kallduschar som restskatt, felkonteringar eller momsavvikelser. Vår tjänst Hälsokontroll ger dig mindre stress och oro men ger dig samtidigt möjlighet att göra din bokföring helt på egen hand.

Redovisning
Delar av eller din kompletta ekonomi-avdelning. Du bestämmer!

Delar av eller din kompletta ekonomiavdelning. Du bestämmer!

Vill du göra vissa moment själv som t.ex. sköta din fakturering och registrera leverantörsfakturor och betalningar, men ändå kunna känna närheten av ett proffs, din egna ekonomichef eller ekonomiavdelning som ger dig support och rådgivning när du behöver det? Du når oss enkelt via chatt, mail eller telefon.

Avsluta året med oss

Som företagare är du skyldig att avsluta räkenskapsåret med ett bokslut. Bokslutet är också en möjlighet för dig att utvärdera det gångna året och en chans för dig och ditt företag att utvecklas. Vi hjälper dig att få ut det mesta av bokslutet och ger dig en skjuts i rätt riktning inför nästa år. Det finns många saker som kan göras för att underlätta bokslutet och för att undvika överraskningar i slutet av året. Hör av dig så hittar vi en lösning som passar dig!

Karin - Junior Redoviningskonsult

Jag ger dig en timmes gratis konsultation

Låt mig, Karin, bli din nya redovisningskonsult - Kontakta mig för fri konsultation!

*Värde 1500 :-

Boka redan nu
map-markerfacebookbriefcaselinkedin