Redovisning

Easycount är din moderna redovisningsbyrå, vill du sköta mer själv så kan vi hjälpa dig genom granskning och avstämning. Vi kan också hjälpa dig med hela flödet - från betalningar och löner till bokslut och årsredovisning.

Helhetslösning eller göra det mesta själv? Det är upp till dig

Easycount kan vara din kompletta ekonomiavdelning, där vi sköter hela flödet från registrering av leverantörsfakturor, betalningar, löner, upprättande av arbetsgivar- och momsdeklarationer till bokslut och årsredovisning. Det enda du behöver göra är att godkänna fakturor. Genom vår helhetslösning får du möjlighet att lägga fullt fokus på att utveckla ditt företag, och göra det du gör bäst. Oavsett om du väljer en hel- eller delhetslösning, ger vi dig möjlighet att prenumerera på våra tjänster till en fast och förutsägbar månadskostnad. Vår vision är att du som vill outsourca din ekonomifunktion kan vara trygg i att vi levererar oavsett väder och vind.

När du anlitar Easycount är vår garanti att vi alltid har minst två  konsulter som är insatta i din verksamhet, med en konsult som alltid för den huvudsakliga kontakten med dig som klient. Vårt arbetssätt bygger på digitaliserad redovisning, men vi finns alltid nära till hands - via telefon, videosamtal eller personligt besök.

Digital redovisning - Easycount Sweden AB
"Vår vision är att vårt arbete ska synas på kundens sista rad"

Hälsokontroll - för dig som bara vill stämma av

För dig som vill sköta helheten själv men få regelbundna avstämningar, support eller rådgivning erbjuder vi tjänsten Hälsokontroll. Du kan välja om du vill ha månatliga eller kvartalsavstämningar. Genom att göra regelbunden hälsokontroll hjälper vid dig att säkerställa god kvalité och minimera risken för tråkiga kallduschar som restskatt, felkonteringar eller momsavvikelser. Vår tjänst Hälsokontroll ger dig mindre stress och oro men ger dig samtidigt möjlighet att göra din bokföring helt på egen hand.

Redovisning

Delar av eller din kompletta ekonomiavdelning. Du bestämmer!

Vill du göra vissa moment själv som t.ex. sköta din fakturering och registrera leverantörsfakturor och betalningar, men ändå kunna känna närheten av ett proffs, din egna ekonomichef eller ekonomiavdelning som ger dig support och rådgivning när du behöver det? Du når oss enkelt via chatt, mail eller telefon.

Avsluta året med oss

Som företagare är du skyldig att avsluta räkenskapsåret med ett bokslut. Bokslutet är också en möjlighet för dig att utvärdera det gångna året och en chans för dig och ditt företag att utvecklas. Vi hjälper dig att få ut det mesta av bokslutet och ger dig en skjuts i rätt riktning inför nästa år. Det finns många saker som kan göras för att underlätta bokslutet och för att undvika överraskningar i slutet av året. Hör av dig så hittar vi en lösning som passar dig!

Läs mer
Karin - Junior Redoviningskonsult - Easycount Sweden AB

Är du osäker på när du senast behöver deklarera?

Låt mig bli din nya redovisningskonsult - kontakta mig för en kostnadsfri konsultation
(värde 1500 kr)

// Karin

Boka redan nu